Gab - Suk - TjaTjaTja - smagsprøveworkshop

Gab - Suk - TjaTjaTja - smagsprøveworkshop

Smagsprøve-workshop og efterfølgende refleksion, hvor vi sætter spørgsmålstegn ved vores kulturelle opfattelse af det at gabe og sukke.

Det koster kun den symbolske sum af kr. 50,- som bliver opkrævet ved indgangen. Tilmeld dig alligevel her for at sikre dig en plads. Det er først til mølle.

Kom og vær med og få redskaber til at afstresse og finde mere ro i hverdagen. Alt sker i et legende univers, fordi "du stopper ikke med at lege, fordi du bliver gammel, nej - du bliver gammel, fordi du stopper med at lege" (George Bernard Shaw)

Liv & Lene tager livtag med "begreberne" Gab, Suk, TjaTjaTja og udfordrer deltagerne til at fordybe sig i disse. Gennem lyde, toner, bevægelse og udtryk sættes hastigheden ned og åbnes op for at mærke efter.

Liv og Lene kender hinanden fra stemmeuniverset og har leget sammen i mange år. Deres varemærke er at arbejde med lethed, nærvær og humor på en legende og tryghedsskabende måde.

Liv Pflug er uddannet skuespiller og fysioterapeut. Siden 2008 har hun udforsket krop og stemme - som udtryksform og som vej til fysisk og mental sundhed. Læs mere om Liv på www.cargocollective.com/livpflug

Lene Skaarup har siden 2000 modtaget undervisning i Roy Hart stemmetræning. Derudfra har hun udviklet sit eget koncept - Turde at Turde. Derudover inddrager hun erfaringer fra improvisations- og klovnekurser samt livets forunderlige skole. Læs mere om Lene på www.turdeat.dk

Der udbydes gennem Move'n Act andre workshops med hver af de 2 undervisere. Læs mere på www.movenact.dk/workshops-2020

Ændringer af mødegange kan forekomme undervejs i forløbet.

  • MødegangDatoTidSted
  • 107.03.202013:00 - 16:00 Move'n Act
Holdnr.
20-18
Tilmeldingsfrist
07.03.2020
Dato
07.03.2020
Ugedag
lørdag
Tidspunkt
Kl. 13:00 - 16:00
Underviser
Liv Pflug
Adresse
Move'n Act, Grønnegade 93E, 8000
Lokale
Store sal
Holdtimer
3,25
Mødegange
1
Pris (DKK)
Gratis
Almen