Nye bevægelsesveje

På denne workshop vil du udforske din krops bevægemuligheder – individuelt og i samspil med andre.

Du vil blive introduceret for forskellige bevægelser over gulv – også kendt som floor work. Heriblandt rulle- og kravle mønstre samt kreative måder at komme ned og op fra gulv. Du vil få tid til at øve enkeltstående bevægelser samt eksperimentere med at sammensætte bevægelser i et flow.
Med afsæt i grundbevægelser fra floor work, vil vi undersøge kroppens kreativitet i samspil med andre. Der vil indgå elementer af leg, kamp, samarbejde og umulige opgaver.

Workshoppen er for dig, der gerne vil udfordre dig fysisk på en alsidig måde, sammen med andre.
Du vil få inspiration til sjove og kreative måder at arbejde med din styrke, mobilitet, balance og koordinationsevne.

Trænede såvel som nybegyndere er velkomne. Tøv heller ikke med at tilmelde dig, hvis du har fysiske udfordringer. Undervisningen tilpasses deltagernes individuelle niveau.

Underviser:
Liv Pflug er uddannet skuespiller og fysioterapeut. Hun har en alsidig og legende tilgang til træning og bevægelse, og har fokus på at udnytte kroppens kreative potentiale, uden at overskride kroppens naturlige grænser. Hendes undervisning er inspireret af fysisk teater, moderne dans, kontaktimprovisation og kontaktsport. Find mere info om Livs undervisning her.Kursusnummer
21-19

Tilmeldingsfrist
20.09.2021

Dato og tid
Søn 26.09.2021 11:00-15:55

Underviser
Liv Pflug

Undervisningssted
Move'n Act

Lokale
Store sal

Pris

540,- Almen
495,- Ledig i Aarhus Kommune
495,- Pensionist i Aarhus Kommune
495,- Studerende i Aarhus Kommune