Flamencoens festlige genre Bulerias

På denne 2-dages workshop får du en introduktion til flamencoen gennem en af Flamencokulturens festligste genrer, nemlig Bulerias.

Bulerias er den genre, som danses spontant på gader og stræder og til fester. Vi vil i denne workshop prøve små sekvenser af lette trin, lære klap og genrens rytme samt fortælle lidt om flamenco undervejs. For at få den helt rigtige stemning akkompagneres workshoppen af flamencoguitarist Nikolaj Rosengreen. Workshoppen afsluttes med et lille 15 minutters show, hvor du ser lidt flamenco.

Vi lover en sjov og stemningsfuld indføring i flamencoens farverige univers. Man kan deltage som fuldstændig nybegynder, men man er også meget velkommen, hvis man har danset før.

Hvis man har nogle sko med en høj hård hæl, så er man velkommen til at tage dem med, men ellers kan Bulerias danses i alle slags sko, da den tit danses spontant. Det vigtigste er, at du har behagelige sko på.

Underviser:
Kirstine Hastrup er uddannet flamencodanser i Spanien ved Amor de Dios, Alicia Marquez og Chiqui de Jerez, og har siden 2009 virket som professionel kunstner og underviser, og er i dag leder af Flamenco Teatret,  Flamencoglobe og skaber og leder af KRIATURA - Spaniens første Flamencofestival for børn.

Kirstine modtog i 2020 den prestigefulde titel som flamencoambassadør af Jerez de la Frontera. I dag turnerer hun med gruppen Flamencolegenderne, som hun skabte i 2014 sammen med Povl Dissing samt en række af Flamencoens største kunstnere.Kursusnummer
21-18

Tilmeldingsfrist
30.08.2021

Første mødegang
Lør 04.09.2021 11:00-12:55

Sidste mødegang
Søn 05.09.2021 10:00-11:55

Underviser
Kirstine Hastrup

Undervisningssted
Move'n Act

Lokale
Lille sal

Pris

400,- Almen
365,- Ledig i Aarhus Kommune
365,- Pensionist i Aarhus Kommune
365,- Studerende i Aarhus Kommune