1. år - de grundlæggende redskaber

Maja -skinner

Hvad får du?

1. år på uddannelsen giver dig skuespillerens grundlæggende redskaber ind under huden, fra træningsrummet til fuldbyrdelsen på scenen.

På efterårssemestret udvikler du din fysik og teknik samt den indre forståelse for scenekunstens håndværk og udtryksmidler, og du kommer til en større personlig klarhed om din proces. Semestret afsluttes med en offentlig arbejdspræsentation på scenen.

På forårssemestret arbejder du med større sikkerhed, kreativitet og personlighed, i takt med at du behersker teknikkerne stadigt bedre. I undervisningen arbejdes målrettet med dine færdigheder, der løbende evalueres og forbedres. Processen fuldbyrdes i forbindelse med afgangsforestillingen, hvor du får plads til at udfolde din kunnen i professionelle rammer.

Indhold

Du får løbende undervisning i fagene Dramatik, Fysisk Teater, Impro, Maske/mime, Dans, Floorwork, Stomp, Pilates, Sang og Stemmetræning. Hertil kommer workshops med gæstelærere. Desuden er der mulighed for at deltage i Move’n Acts åbne program (aften og weekend) til fordelagtige priser.

Læs her om de enkelte fag

Forudsætninger

Optagelse

Datoer: 19. august 2019 - 12. juni 2020

Undervisning mandag-fredag kl. 9-15. Afvigelser herfra kan forekomme.

Pris nu kun kr. 25.000,-

Ratebetaling: kr. 1.535,-/md.

Se mere om priser, ratebetaling og betalingsvilkår

Optagelsesprøve

Deltagelse i forløbet kræver, at du består en optagelsesprøve, der viser, at du er klar og motiveret.

Du kan nå det endnu! Ekstra prøve afholdes fredag 9. august kl. 15.00-17.00

Tilmelding til Optagelsesprøven

For spørgsmål: teaterskolen@movenact.dk eller 60 75 96 36

< tilbage