Teaterskolen

Scenekunst er et håndværk, der skal læres - og det kræver hjerteblod og målbevidst arbejde.

Arbejdet med skuespillerens redskaber er en rejse – ind i dig selv samt ud ad fantasiens veje og vildveje. Du udvikler din evne til at kommunikere, give og tage, brænde igennem, fastholde og fascinere publikum. Du lærer forvandlingens kunst – blive til en anden karakter i et fiktivt univers – og således at gøre scenen til et magisk rum.

De skrå brædder venter! Den store og afgørende forløsning af scenekunstnerens arbejde er, når du skyder hjertet op i livet og træder op foran publikum. På Move'n Act møder du publikum flere gange, fra work-in-progress visninger til den store afgangsforestilling i professionelle rammer.

Teaterskolen Move'n Act åbner flere veje for dig og forøger dine chancer for at kunne leve af din drøm – hvad enten det er i scenens verden eller på verdens scene.

Hos os lærer du praktiske færdigheder som kommunikation, performance, kropssprog, storytelling, procesledelse og kreativ metode, der er efterspurgte kompetencer hos mange virksomheder og institutioner.

Det er billigere end du tror! Vores priser er omkring det halve i forhold til andre private scenekunstskoler i Danmark. Se vores priser her.

Og vi giver ikke køb på kvaliteten! Vi sætter en ære i at give hver enkelt elev det størst mulige udbytte. Alle vores undervisere er topprofessionelle og har stor undervisningserfaring.

Hvis du - meget forståeligt - undrer dig over, hvordan det kan være så billigt, og stadig så godt, så læs her hvordan.